Promofilm en fotografie voor Yoga Dance

In opdracht van yoga docente Feikje Reitsma heeft ZusenZoMedia een informatieve promofilm, een promofilm met daarin voorbeelden van een Yoga Dance les en een fotoserie over Yoga Dance gemaakt. Dit materiaal is de basis voor de website: yogadance.nu.

Yoga Dance

De website en de promotiefilmpjes zijn in de eerste plaats gemaakt om te informeren over deze nieuwe vorm van yoga en om yoga docenten en body balance instructeurs te enthousiasmeren om zelf ook deze lessen te gaan geven. Feikje is zelf opgeleid in de ashtanga yoga, ze geeft nu zo’n 12 jaar poweryoga, daarnaast is ze begonnen met het ontwikkelen en geven van Yoga Dance lessen.

In de eerste promofilm legt yoga docente Feikje Reitsma uit wat Yoga Dance is en voor wie de opleiding geschikt is.

Voor wie is de Yoga Dance cursus?

“Muziek brengt onze emoties in beweging, vandaar dat de muziek zo’n belangrijke rol speelt in mijn lessen”, aldus Feikje. De cursus Yoga Dance is voor yoga docenten en Body Balance instructeurs. Daarnaast geeft Feikje zelf ook Yoga Dance lessen in Deventer en Nijverdal.

De Yoga Dance les heeft een opbouw die in een aantal opzichten te vergelijken is met dynamische yogales. Elk nummer is gericht op een specifiek yoga- aspect; ademhaling, verschillende houdingen en bewegingen, variatie in energie niveaus en het spel van aandacht, concentratie en verstillen. Dit is goed te zien in de tweede promofilm, in deze film wordt niet gesproken maar laat Feikje verschillende bewegingen zien.