Maker Festival Twente

In opdracht van Tetem en het Maker Festival Twente ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van het Mini Maker Festival in Almelo. Het Mini Maker Festival was dit jaar op woensdagmiddag 23 mei in Almelo, de volgende editie is op woensdagmiddag 15 mei 2019. Het MMF is voor jong en oud, het is een belevenis voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken! En het is gratis!

Het Mini Maker Festival maakt deel uit van het Maker Festival Twente. De vijfde editie van MFT was op zaterdag 26 en zondag 27 mei in Roombeek Cultuurpark en stond in het teken van de Vrolijke Frankenstein. MFT wordt georganiseerd door Tetem en Museum TwentseWelle.

Tussen 14.00 en 17.00 uur waren er allerlei workshops in de Wevershal op het Indiëterrein, zoals bouw je eigen zoutwaterbootje of doe mee aan de chocolade challenge. Programmeer een robot met gezichtsherkenning, bouw een tekenrobot of een elektronische spin. Maak je eigen stopmotion verhaal. Kijk wat je allemaal kunt bouwen met technisch constructiespeelgoed en maak je eigen knikkerbaan.