Crowdfunding promofilm voor restaurant BioToko

ZusenZoMedia heeft voor de BioToko in Zutphen een crowdfunding promofilm gemaakt. Via Oneplanetcrowd is de BioToko op zoek gegaan naar mensen die willen investeren in hun nieuwe restaurant. Om hun verhaal en  intenties helder neer te zetten was een informatieve en enthousiasmerende promotiefilm nodig.

Frank Loef, de eigenaar van biologisch restaurant BioToko heeft ZusenZoMedia gevraagd om deze promofilm te maken, hij runt de BioToko samen met zijn zoons David en Thomas. De promofilm is gemaakt voor de website van Oneplanetcrowd en daarnaast is de promofilm gebruikt op de verschillende social media websites.

Binnen de kortste keren had de BioToko het gewenste bedrag bereikt. Niet veel later werd begonnen met de aankleding van het nieuwe pand en inmiddels wordt er op de nieuwe locatie aan de Lijmerij volop genoten van allerlei biologische Indonesische gerechten.

Script en opnames crowdfunding promofilm

Na een eerste gesprek met Frank Loef heeft Nathalie van ZusenZomedia een script gemaakt en aan de hand van dit script heeft Nathalie een draaidag ingepland met Frank, David en Thomas. Ze hebben opnames gemaakt op zowel de oude locatie van de BioToko als in het huidige pand. Vervolgens heeft Nathalie de promofilm gemonteerd.

Dit is het filmpje dat ZusenZoMedia mocht maken voor de BioToko: